TRmizah.Com > Eğlence / Mizah > Komik Fıkralar > Gercek Şakalar (Fıkra Gibiler )
Sayfa: [1] 2 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gercek Şakalar (Fıkra Gibiler )  (Okunma Sayısı 4176 defa)
21 Nisan 2006, Cuma, 21:17:41
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

Konu Sayısı: 2553 Mesaj Sayısı: 8102

SAYGINLIK

« : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:17:41 »

Bütün bu şakalar tamamen halkımızın dilinden anlatılmı$tır.Gercekten komik ve ilginc $akalardır..Anlıyarak okuyun gercektende egleneceksiniz..Başlıyorum :

Koyun Sağma...

Sene 1982-83 Yer Samsun ili Alaçam ilcesi Çamalan Köyü.... Aylardan Temmuz bilemedin Ağustos.Gecenin bir karanlığında Dağdan gelen koyunlar tama (Koyun ağılının yerel ismi tamdır.) girerler.Tabii koyunların sütten kesilmemesi icin sağılması gerekmektedir.Rahmetli dedem iki gelinini (kulaklar cınlasın -yengemler) koyunları sağmak için ağıla gitmeye ikna edemiyor.O zamanlar ne elektrik ne telefon yokluk zamanı... biri der o gitsin ..diğeri der o gitsin ben derim hadi biriniz gelinde ben yardım edeyim sağalım şu koyunları olurdu olmazdı...Bu arada babannem onun kulakları iki üç defa cınlasın coban köpeğine (Hiç unutmam adı Alaş'tı Tüyleri adına yaraşır şekilde beyaza yakın alaydı) yalını veriyor biryandan da gelinlere söyleniyordu.Neyse bunlar razı oldular.Koyun sağma işlemi şöyle yapılıyordu:

Biri koyunu tutar diğeri hayvanı bacaklarından tutup oturduğu yerden hayvanı sağar.Her şey cok basittir.Hava karanlık ancak ay cıkmış elimde tuttuğum fenere inat ortalığı aydınlatıyor.Burada koyunlar bir bir sağılıyor ancak süt az geliyor hayvancıklardan. Sağma işini yapan yengemde habire söyleniyor.Tabii cocukluk bu ya bende kızıyorum.Kimin aklına gelir ki Alaşın yalını bitirip koyunun icinde yatacağı...Normalde o köpeğin değil yanına yaklaşmak hele koyunla beraber olmak.neyse sağma işi cabuk bitsin diye bende koyunu yakalayayım dedim .Ve Yerde yatan Alaşı boynundaki civili tasmadan tutarak yavaşca kaldırdım .Yengem Elindeki koyunun sağma işi bitince bende alaşın tasmasından tutup ters cevire1rek arka bacaklarını yengemin önüne sürdüm.bu da önünde hayvana koyun olduğu zannıyla sağmak için kuvvetlice bıngılarını sıktı. Havyan can havliyle Buna Döner nefes nefese ağzından cıkan buhar salya ..... tam kadıncağızın yüzünde Hayvan yengemi tanımışmıdır tanımamış mıdıır.. bilmem ama elinden bir şey geleceğini zannetmiyorum.

Bir kere hayalarını mengene gibi ellere kaptırmanın acısı vardır kan dolan gözlerinde. ve kadının urbalarına dişlerini gecirmesiyle onu sürükleyip fırlatması dişlerini etine gecirmeye calışması ev ahalisini aşağı inmesi ve hayvanın ağzından kadını almaları hepsi üç- beş saniye ya var ya yok. Ne geceydi ama yengem ağlar dedem kızar bende cocukluk bu ya kıs kıs gülerdim.

Bizimle çalışmak isteyenler lütfen eklesin bestoftheturkishmusic@hotmail.com.Değerlendirmeye alalım.

Ayrıca site adına gönüllü upload ekibi aranıyor yakın zamanda upload ekibi kurulacaktır.(Film,oyun,program graphic bölümleri ful yenilenecektir.)
21 Nisan 2006, Cuma, 21:19:05
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:19:05 »

Misul

Anadolu ögretmen lisesinde okuduğum zamanlar,öğrenciler karma ve yatılı okuyoruz.sınıfımız 8 kişiydi ve hepimiz kardeş gibiydik yatılı okuyanlar bilir bisakızı bile bi sınıf çiğnerdik(biliyorum şimdi banada iğrenç geliyor)neyse en yakın arkadaşım semayla ne zaman yiyecek bişey alsak burak nam-ı diyar sarı hemen atlar bizde hep aç kalırdık.bi gün benim elime misül geçti hadi bi şaka yapalım gittik lokale çay aldık tabi önce biraz üstünden içtik sonra içine 6tanecik misül attık sınıfa girdik tabi sarı her zamanki gibi atladı "getirin evlatlarım çayımı"bizde verdik tabi neyse bu çayı aldı içti sonra elinde bardakla lavoboya gitti ordakilerde otlansdılar tabi neyse aradan biraz vakit geçti sarı bi değişiklik varmı diyoruz yok diyo ne olacakki? tabi biz hayal kırıklığına uğradık,biz spor bölümünde okuyorduk son4dersimiz spordu neyse gittik voleybol çalışması yapıyoruz takım kurduk maç yapıyoruz sarı karşı takımda servis sırası bana geldi o kadar sert vurdum ki galiba hayatımın en iyi servisiydi,top sen git tam sarının karnına sarı ah dedi ben dondum kaldım allahtan altına yapmadı ama kendini tuvalete zor attı çıkıncada bize uzun bir maraton koşusu yaptırdı o günden sonra sarı yine bizim aldıklarımıza atlamaya devam etti ama biz korkumuzdan bi daha onun aldığı hiç bişeyi yiyemedik..

yaprak,21,Bayan,ankara

Bizimle çalışmak isteyenler lütfen eklesin bestoftheturkishmusic@hotmail.com.Değerlendirmeye alalım.

Ayrıca site adına gönüllü upload ekibi aranıyor yakın zamanda upload ekibi kurulacaktır.(Film,oyun,program graphic bölümleri ful yenilenecektir.)
21 Nisan 2006, Cuma, 21:20:20
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:20:20 »

Kardeşime sünnet!

Bundan 5 6 sene önceydi. Kardeşimi sünnet ettirmek istiyoduk tabi o istemiyodu. Bende kardeşime gel seni muayne edecek dokktor dedim. kardeşim (olgun)tamam dedi. Babamlarla adanadaki bi hastaneye gittik adı. adı aklımda değil. Doktor kardeşimi muayne etti ve kardeşim ısrarla hadi gidelim demeye başladı. tabi olgun o gün sünnet olucak başka yolu yok. Ben olguna dedim ki gel seninle şurda oturalım. (amilyathaneye gittik) Kardeşim çok korkuyodu doktor ona dediki korkma sadece muayine edicez. Olgun tamam dedi doktor al şu balonu üfle dedi(kardeşim de saf ya hemen üfledi) ve bir süre sonra bayıldı sünnetini olmuş ve bi odada uyuyodu. Uyandığında gidelim oemeye başladı. Kivrem bizi eve getirdi. Kardeşim eve gelince çişim geldi dedi pantolonumu aç dedi. bende açtım ve olguna dedim ki (OLGUN İDRAR YAPARKEN Bİ BAK SÜNNET OLMUŞMUSUN) olgun şişini yaptı ve ağlayarak LANN BENN SÜNNET OLMAYACAKTIM LANN dedi bizi bi gülme aldı bütün aile koptu ! :))))

21 Nisan 2006, Cuma, 21:21:40
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:21:40 »

Kilise

Bu olaya ben tanık olmadım ama arkadaşım anlattı haftasonu yaptığı şakayı. Okuldan 3 kişi pazar günü bir kilisenin önünden geçiyolarmış. Arkadaşım kilisenin kapısına yaklaşmış ve vaaz saatlerine bakmış. Birden aklına bişe gelmiş. Arkadaşından bi kağıt ve kalem istemiş. Zar zor bi tane bulmuşlar ve arkadaşım kağıda bişeler yazmış ve kilisenin kapısına asmış. Bi kenara geçmişler ve beklemişler. Yazıyı gören insanlar kahkahalara boğuluyomuş. Kağıtta ne yazıyomuş tahmin bile edemezsiniz. "CUMA NAMAZINA GİTTİM GÖNÜCEM" düşünün kilise kapısına ve pazar günü yazılan bi yazı bu artık siz ne kadar gülersiniz bilemem.

shadowfax1907,16,Erkek,adana

21 Nisan 2006, Cuma, 21:22:50
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:22:50 »

Kız bozmuşum haberim yok!.

Benim bi kanki vardı akın isminde biz bununla bi abla kardeşle çıkıyoz. O zamanda bi arkadaş askere gitmiş evin anahtarı bizde biz paso kızlarla eve gidiyoz inceden takılıyoz falan ama yanlızca ön sevişme. neyse babamın iş yerinde çalışıyorum bizim arkadaşlar geldi 5-6 kişi akında orda. bunların suratlar beş karış. olum nooldu dedim. Akın dedi poku yedik olum senin kız babasına senin onu bozduğunu söylemiş kızın babası seni arıyo. Allah Allah dedim ya nasıl olur. bu akın serefsizi gözüne portakal kabuğunuda sıkmış benim arkam dönükken başladı ağlamaya olum ne pok yicez şimdi benimkide böyle bişey söylerse falan diye. ben başladım 3,5 atmaya. bana soruyolar yaptınmı olum böyle bişey diye . ben yeminler ediyorum yapmadım diye. neyse mustafa diye bi arkadaş gidip babanla konuşalım bari olayı o çözer dedi.tamam dedim.meğerse bunlar babamlada konuşup mevzuya dahil etmişler. babam yazaneye çağırdı beni. anlat dedi ne yaptın kıza. valla baba dedim bişey yapmadım. lan yapmadıysan babası seni arıyomuş ne bok yicen şimdi kızı alcaz falan dedi. yaa baba valla biraz seviştik ama o olayı yapmadık dedim. ben nerdeyse ağlıyacam , babam benimle oynamaya devam ediyo. neyse iş yerinden dışarı çıktık. mustafa benim tanıdığım bi savcı var dedi onunla görüşürüz bi yemek ısmarlarsın bize olayı o adam halleder mahkemelik olsa bile dedi.bende sazan gibi zıpladım tabi. bu ara ben 2 gün mahalleye gitnedim işi yerinde kalıyom tabi pederinde işine geliyo çalışıyoruz hem. neyse arkadaşlar hala makaraya devam ediyo ama benimle. 2 gün sonra mustafa geldi beni bakırköye güzel bi yere restoranta götürdü. beni savcı diye biriyle tanıştırdı biz yemekleri yedik ben abi diyom kızın babası mahkemeye vercekmiş sşu işi hallet ne olur falan. adamda pişkin pişkin sen canını sıkma bi sorun çıkmaz diyo. ben hala uyanmıyorum o gün 5 arkadaş bide savcı yemek yedik. Kol gibi hesap ama umrumda bile değil. ordan çıkarken mustafa yanıma geldi gökhan senin iş tamam dedi olum hiç canını sıkma bugün mahalleye gelebilirsin . nasıl yani dedim. o'da bana bütün olayı anlattı babamı bile aralarına almışlar adamlar yaa. o zamanlar yaşım 17 falandı tabii.

(Rahmetli babamada Allah rahmet eylesin)

comeforyou,24,Erkek,ist

21 Nisan 2006, Cuma, 21:23:41
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:23:41 »

Para şakası

Birgün aklıma bir şaka gelmişti.ve onu uygulamaya karar verdim.arkadaşlarla birlikte silikonla yere 20 senti yapıştırdık.gelen geçen parayı çıkarmaya çalışıyordu.ama uğraşıları boşuna gidiyordu.sonra birgün adamın biri spatulayla parayı çıkarmaya geldi.adam öylesine uğraştıki etrafıyla ilişkisini kesti.karşıdan hızla bir araba geliyordu.ve adama hızla çarptı.neyseki adama birşey olmadı.ama eğer kaçmasaydık adam bizim canımızı okuyacaktı.

ayberk ŞAŞMAZ,45,Erkek,Urla/TÜRKİYE

21 Nisan 2006, Cuma, 21:24:57
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:24:57 »

Kaymaklı bisküvi severmisiniz?

Bisküvi şakası: Üç arkadaş muziplik yapalım dedik ve 1 paket kaymaklı bisküvi aldık. Bisküvilerin kaymaklarını güzelce sıyırıp yedik. Bisküvinin arasına beyaz diş macunu sıkıp kapattık. Odaya arkadaşları çağırdık sırayla geldiler bisküvi ikram ettik. Tepkileri aynen şöyleydi;
-ooooovvv bu ne ya!
-ağzım yandı yaaa!
-Ne var bunda?
-Naneli naneli dedik.
Bir arkadaşımız hem yiyor hem ağzını gözünü buruşturuyor hemde bisküvi paketinin içine bakıp duruyordu. Bisküvi bittikten sonra diş macunu olduğunu söyleyince kaçacak yer aradık tabi. Gülmekten mahvolduk.

Üstelik kamerayada çektik seyredip seyredip gülüyoruz.

gulumse,35,Erkek,Erzurum

21 Nisan 2006, Cuma, 21:28:39
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:28:39 »

Torpil

Dayımın bana yaptığı sakadan sonra ondan intikamımı almak için fikir üretmeye başlamıştım ve aklıma kötü bir şaka geldi gidip marketden 2 tane torpil aldıktan sonra içlerindeki patlayıcı maddeyi boşaltıp bir birlerine sardım dayım dükkünda sakın bir biçimde otururken torpilleri ateşleyip ayaklarının dibine attım bizim dükkanda öyle rahatlıkla çıkıp didebilecegin bir yer degil, dayım torpillerin üzerinde zıplarken içimdeki intikam arzusu tatmin olmuştu. dayım torpilleri söndüremeyince çaresizlik içinde bir köşeye saklandı onun o halini görmek dayımın yanına bir hafta uğrayamasamda bana yetti.

croker,18,Erkek,düzce

21 Nisan 2006, Cuma, 21:29:57
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2006, Cuma, 21:29:57 »

Doğum günü hediyesi

Geçen şubat ayında çok yakın bir arkadaşımın sevgilisinin doğum günüydü.Arkadaşım sevgilisine 1 gün önceden çok güzel bi gömlek almıştı.Meraklı bi annesi olduğundan hediyeyi bana vermiş, yarın alacağını söylemişti.Aklıma o an bi muzurluk geldi.Hediyeyi alıp bizim eve götürdük.Sonra kendime boxer alacağımı, beraber gidip onun beğendiklerini almamızı söyledim.Beraber mağazaya gidip birkaç tane aldık.Eve boxerleri getirip içinden 1 tanesini arkadaşımın aldığı hediye paketine sardım Biraz daha şişkin görünsün diye pis atletlerimden birini de pakete yerleştirdim.Üzerine de NİCE YILLAR AŞKIMA İNŞALLAH BEĞENİRSİN diye not yerleştirdim.Sonraki gün arkadaşım hediyeyi vermiş.Tabi kız hediyeyi görünce donmuş kalmış.Arkadaşım da öyle.Daha sonra durumu anlatana kadar bayağı terlemiş...

DR.c@NteeN,18,Erkek,ANKARA

21 Nisan 2006, Cuma, 22:20:34
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2006, Cuma, 22:20:34 »

Bu Para Uçacak

Sene bin dokuzyüz çift sıfır.Kastamonuda öğrenciyken tuttuğumuz 2 oda 1 salon olan kaloriferli 130 metre kare küçük eğitim yuvamıza bir gün 1 grup arkadaş gelmişti.Geyik bi yana 2002 yılında oluyor bu olay.Arkadaşları biraz safca görünce önce cin muhabbeti açtı bizim cin arkadaşlardan biri .İsminin ibo olduğunu söylemeyim de reklam olmasın çocuk.Uzatmayayım sonra şaka aklıma geldi ve hazırlıklara çaktırmadan mutfakta başladık .1 adet çıra ve arkadaş adeti kadarda aleminyum tasa ihtiyaç var.Neyse şakayı yapanın tası hariç diğerlerinin altını yanan çırayla kararttık sonra her tasın içine madeni para koyduk ışıkları kapattık ve içeri girdik.Şakayı yapan ben açıklamam ve sonrasında gayet cıddi olmalıydım.Dedim ki ben ne yaparsam aynısını yapacaksınız ben sizin yerinize duanızı edeceğim.Ben altı temiz olan tasımın altını sağ elimi elim ısınana kadar okşadım tabı bunu onlarda yapıyo.Sonra allahım sen benim alnımı negüzel yaratmışsın diyerek gene sağ elimi alnıma sürdüm .TABİ ONLARIN ALNI BU ARADA KAPKARA OLDU .BU İŞLEMİ FARKLI ŞEKİLDE VUCUDUMUZUN FARKLI YERLERİNE UYGULADIM (beyaz gömleklere dikkat edin öğrencidir iş çıkartmayın çocuga).Amaç paranın uçmasıydı ellerimizi tasın üzerine tutup paranın elimize çarpmasını bekledik .Baktık olmadi sorunu görmek için ışıgı açtırdım.Arkadaşın biri diğerine bakarak gülmeye başladı .Sonra tabi herkez birbirine gülerken bizde onlara resmen yarılıyorduk .

yerdenbitme,23,Erkek,düzce

21 Nisan 2006, Cuma, 22:21:23
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2006, Cuma, 22:21:23 »

Mahkemelik oldu

1 ay önceye kadar mahallede eniştemlerin konfeksiyon atölyesinde mağazacı adamla bir tartışma yaşandı.Mağazacı usta başına bıçak çekiyor ve bütün çalişanlar adamın üzerine gidiyor ve adam hızla arabasına biniyor ama bir yandanda küfürler savuruyor. Neyse işçiler arabaya saldırıyor arabaya tekmeler falan derken adam kaçıp gidiyor.Ertesi günü herkez iş başında neyse benimde aklıma atölyede çalışan çok sevdiğim arkadaşım metin var.Ben de buna evdeki bilgisayardan sahte bir mahkeme kağıdı hazırladım ve zarfladım zarfı alıp metinin yanına gittim olum sana bir kağıt geldi dedim merakla zarfı aldı ve okumaya başladı yazıları okudukça surat şekli değişiyordu bunu sizde görmeliydiniz.Sonra ben eve nedicem şimdi babam duyarsa ben ne olurum falan demeye başladı.

Neyse daha fazla yüreğine inmeden şaka olduğunu söyledim.Derin bir nefes alıp beni kovalamaya başladı.

gökhan,18,Erkek,istanbul

21 Nisan 2006, Cuma, 22:22:06
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #11 : 21 Nisan 2006, Cuma, 22:22:06 »

Telefon Şakası

Lise zamanında arkadaşlarımla beraber aynı işyerinde staja başladık işyeri bize büronun anahtarını vermişti bir pazar günü işyerinin önünden geçerken dedikki ya hadi telefon sapıklığı yapalım biraz, işte aradık bir kaç kişiyle dalga geçtik ama pek eylenememiştik,2 tane amcaoğlum var ve bu ikisininde kendi işyerleri vardı öncelikle Recep İsmindeki amcaoğlumu aradım hiç ses vermedim falan bir kaç kere yaptım bunu bir kaç kere derken bıktırdım tabi oda bu arada kız zannetti beni hadi güzelim konuş falan iyce yavşadı, bu arada diğer arkadaşım Savaş ismindeki amca oğlumu arar aynı şeyleri bunada yaparız tabi bu biraz daha çapkın iyice yalakalık yapar kız sanıp, en sonunda telefonlar ahize kaldırmadan konuşuluyordu ikisinde seslerini birbirlerine dinlettik, ula savaş senmiydin recep yoksa senmiydin savaşşşşşş recepppppp gibi sesler çıktıktan sonra beni teminden beri rahatsız eden gibi bir şeyler oldu, çok eylenmiştik

Det ercan,26,Erkek,İstanbul

21 Nisan 2006, Cuma, 22:23:01
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #12 : 21 Nisan 2006, Cuma, 22:23:01 »

Taştan top

Çocukken plastik topla maç yapıyoruz. Top patladı, maç yarıda kaldı.
Arkadaşlardan kimin fikriydi bilmiyorum, yarılan topun içine taş dolduralım dedi. Fikir tuttu. Bulduğumuz taşları topun içine tıkıştırdık, sonrada az ilerimize koyduk. yoldan geçenlere " abi, topu bi atsana " diyoruz çocuksu masumluğumuzla. Topa gerilip vuranlarımı ararsınız, kendini Pele sanıp havalara girenlerimi... Ama sonuçta hepsi ayağını tutarak ve morarmış bir yüzle ayrıldı. Bir çocuk vurdu ki onu unutamıyorum. Ayağında tokya ile bir bakkal çırağı gelip topa olanca hızıyla vurdu, ve resmen kemik sesi duyduk. Bağırarak kaçtı gitti. Biz ise gülüştük.

Şimdi düşünüyorum da neden böyle bir şey yaptık, ?...
sadece çocukluk!

patlak top,32,Erkek,izmir

21 Nisan 2006, Cuma, 22:36:41
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #13 : 21 Nisan 2006, Cuma, 22:36:41 »

Çamaşır Makinası

Yıl 2001 Ispartada üniversitede okuyorum. 3 arkadaşımla birlikte evde kalıyorum. en sevmediğimiz iş elde çamaşır yıkamaktı. Bizde eski bir çamaşır makinası almaya karar verdik. Belki ilk çamaşır makinalarından olan büyük bir çöp kutusunu andıran bir makina aldık. Ben birkaç defa makinayı kullandım. Nasıl kullanıldığını biliyordum.Ev arkadaşlarımdan biri ilk defa kullanacaktı ve makinayı çalıştıramadı. Benden yardım istedi. Bende diğer ev arkadaşımla birlikte makinaya bakmaya gittim. Meğer arkasındaki düğmeye basmamış. Bende kafaya almaya başladım diğer arkadaşımda beni destekledi. Makinanın altında bir mil olduğunu ve makinanın çalışması için o milin dönmesi gerektiğini söyledim. Milin dönmesi içinde makinanın yanında zıplaması gerektiğini söyledim. Düşünsenize üniversitede aynı sınıfta okuduğum adam makina çalışsın diye yanında zıplamaya başladı ve bu 5 dakika kadar sürdü. Ben ve diğer arkadaşım gülmekten yerlere yattık. Çok komik görünüyordu. Umarım sizde gülersiniz.

GÜRKAN33,22,Erkek,Denizli

21 Nisan 2006, Cuma, 22:38:09
BY LORDER
Webmaster
Administrator

Rep 90

SAYGINLIK

« Yanıtla #14 : 21 Nisan 2006, Cuma, 22:38:09 »

Lokum da mı aldınız?

Aslında cok hos ve anlatılacak bir saka oldugunu zannetmiyorum ama ben hic bu kadar gulmemistim...
Bundan iki yıl kadar once 4 arkadas sinemaya gitmek icin plan yapıyorduk. Fakat aramızda bu planı alt ust etmeye calisan cimri bir arkadasimiz vardi. Kendisini severdik ama bizim sırtımızdan gecinmesini pek hos karsılamazdık. Yinede sinema icin onun parasını bir kez daha denklestirdik. Sinemaya girerken ben biraz patlamış mısır almıstım. Herneyse film basladı ve bizim oturma duzenimiz aynen soyleydi... Ben en ben en solda yanımda grubun en firlama elemanı tayfun, hemen yanında cimri olan murat ve en sagda da gokhan vardı. Ben mısırı tayfuna vermistim herkes alabilsin diye.... Ama murat etkenini tamamen unutmusum!!! Daha fragmanlar bitmeden bizim murat nerdeyse mısırı bitirmek uzereydi ki tayfun numarasını yaptı... Murat'ın eli surekli kese kagıdının icindeydi. Tayfun caktırmadan cinsel organını cikardı ve kese kagıdını alttan delerek icerisine soktu. Bu sırada murat istahla kese kagıdına elini soktu ve dedi ki:
Kardes lokumda mı aldınız...!!!!!

Tabi biz tayfunla komaya girdik... Gülmekten omuz baslarımı sabit tutamıyodum. Gokhan ve murat olaydan habersiz bize bakıyolardı... Sonradan anlattık ama kimse bizim kadar eglenemedi...

WAYNE,22,Erkek,ANKARA

Sayfa: [1] 2 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: