| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:04:42 |
|
yorumcu
Ziyaretçi
|
 |
« : 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:04:42 » |
|
Tüm TRM!ZAH üyeLeri bir ıssız adaya dü$erler ve bu adada yeteri kadar yiyecek vs vs gibi hiç bir $ey yoktur bakaLım TRMİZAHLıLar neLer yapıyorLar  Punisher : Sayın trmizah üyeleri hepimiz maaLesef ıssız adaya dü$mü$ buLunmaktayız in$aLLah hepimiz buradan kurtuLup pcLerimize kavu$ucaz  (sesLi bir uğuLtu yükseLir...) LORD : Arkada$Lar biraz sessiz oLun çare dü$ünüyorum hep bir ağızdan : adminLerimiz biz çok açız gidi$ yoLu değiL yemek istiyoruz bizzzz *muratseviremde* : arkada$Lar biLiyoruz açsınızda bizi yiyecek değiLsiniz ya arıyaLım hep beraber oturmakLa yemek buLunmaz net yokki siipari$ ver getirsinLer  »¦«çotanak»¦« : arkada$Lar bağrı$madan görev dağıLımı yapıyoruz $imdi aşk_avcısı_can, kır çiçeğim, Jackal_Carlos, ^^veyCELL^^ ve **crazy_76** siz doğu tarafını arayın Titanic:: buranın doğusu batısı kuzeyi güneyi ne taraf gece değilki kutup yıLdızından anLayaLım  +**+yorumcu+**+ : ben, Romantizma_ ve Blackboy beraber arıyıcaz sizde aranızda dağıLın arkada$Lar yemek buLan sahiLi en uç tarafına gidip bağırsın çok büyük bi yere benzemiyo duyarız sesinizi hadi koLay geLsin  (herkes gurup oLu$turarak açmı aç yemek aramaya ba$Lar )Turkuaz: buLdum arkada$Lar buLdum ko$un ko$un ..(herkes ko$arak sahiLe geLir) slck39:: baLık yiyicez bu ak$amlık beyLer topLanın denize giriyoruz baLık tutucaz bayanLar sizde sofra yapın hemen (kızLar sofrayı hazırLar fakat bir $ey eksiktir?) pl@y€r76_ 71:: arkada$Lar beni bi dinLeyin çakmak yada kibriti oLan varmı baLığı pi$irmemiz Lazım biLiyorum çoğunuz kuLLanmıyosunuz zararLı ama aç kaLmamak için napaLım yanında oLan biri verirse sevinirim (bir üyede vardır verir hemen baLıkLar pi$iriLir) ::LORD_LaDy :: arkada$Lar yava$ yava$ boğuLacaksınız kıtLıktan çıktınız sanki aa yaa$ yiyin  ..**MERVES**: karde$im bize diyosunda sen kendine bakmıyosun oLmuyo ama böyLe sen ye ye sonra bize Laf at (tüm forum karnını bir güzel doyurur ve sohbet ba$Lar)**emrah76**:: ahh ahh canım pc $imdi oLsan trmizah a girer doLa$ırdım $imdi ne güzeL ben pc mi özLedim **herkez** : bizde çok özLedikk (pc konusunda konu$Lar ard arda geLerek konuLar uzadıkca uzar uzakdıkca uzar beyLer bi kenarda pc iLe aLakaLı konu$ur bayanLar ise bi kenarda dedikodu yaparLar ) =>.B_L_U_E_S.<=:aha alaatinin sihirli lambası. bu sefer kurtulduk (lambayı ovalar)cin : bendeeeeeen 1 dileme hakkınıııız vaaaaaaaaaar...=**NeSiBe**=sallama lann... 3 dileme hakkımız var... bilmesek yuttuyucak hee işime karışma ........ taylan_gs=trmizah... maynak76==gemii...onur313==TrmizahTRmizah,,gemi,,trmizah,,gemi,,trmizah,,gemi,,kız arkadaş,,yuhh ,, deve ,,trmizah vb.vb.vb.cin : hay sizin.... bi karaaaaaaar veriiiiinnn.sen sonsun ve senin kararıııııın belirliceeeeeekk. muratseviremde==benmi... ==cin==yoq dedem muratseviremde==bilmem ki ne desem ==cin=hay... ben gidiyom ..pusss..... ....SALDIRIN........(Ertesi günnn _cosmos_: ya benim karnım acıktı **s!NeM** : biraz dayanmalısın _cosmos_: : dayanamıorum yaaaaaaaaaaaaaa +**+sarıgul+**+ : gece 2 lere kadar forumda kalırken açlıaa dayanıosun ama  reis_onur: hiç sorma o konudan bu konuya msj atmayı biliosun ^^ SEV_yeter^^ : sen hiç **cosmos** hiçç gecenin bi yarısı haLa forum oyunlarına açtığım canıım konularımı kiLitlediğini biLiyorum acıkmak faLan yok sana . ozkanalkan_35 : gidin $urdan yengeç mengeç yiyin. tr mizah oLaydı görürdüm ben sizi bakaLım o zaman akLınızda yemek oLuyomuydu devils can: yafs açız yaaafs by oguzhan: siz hiç hiç konu$mayın trmizah yemek tariflerine makarna tarifleri ekleyince biz kendimizden geçiyoduk hatırLatıtım fatih_karizma : hühühüüü hepimiz burda açlıktan öLücezzz ... ::Punisher : acaba öbür dünyada TR MİZAH varmıdır? ve ben gene A ADMİNİSTRATORR oLurmuyum? ...THE END... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:05:19 |
|
C_4
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:05:19 » |
|
adam hala admın düşünüyo yaw demi neyse
|
|
|
|
|
|
Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır.Fakat Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır.  Tenden çıka görsün hele bir kez canımız , Tuğlayla kapar üstümüzü, dostlarımız Bir başkasının kabrini örtsün diyerek Bir günde bizim, tuğla olur toprağımız  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:07:56 |
|
...slck...
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:07:56 » |
|
wayyy bee emek harcamıssın emegine saglıkk +rep...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:08:46 |
|
yorumcu
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:08:46 » |
|
saolasın evt..lmm konu birleştirdim felan bu çıktı 4 den beri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:08:55 |
|
C_4
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:08:55 » |
|
bize yok mu yaww
|
|
|
|
|
|
Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır.Fakat Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır.  Tenden çıka görsün hele bir kez canımız , Tuğlayla kapar üstümüzü, dostlarımız Bir başkasının kabrini örtsün diyerek Bir günde bizim, tuğla olur toprağımız  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:09:44 |
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:16:57 |
|
pl@y€r76_71
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:16:57 » |
|
ellerine saglık cok güzel yazmısın
|
|
|
|
|
|
---SEVGİMİZ GAZİ AŞKIMİZ ŞEHİTTİR BİZİM İÇİN--- ҳ̸Ҳ̸ҳ WWW.Trmizah.comҳ̸Ҳ̸ҳ BEN SENİ KALBİME 1KEZ YAZDIM ÇÜNKÜ SEN BENİM KALBİMİ DOLDURDUN 1GÜN AYRILIRSAN İŞTE O ZAMAN KALBİMİ BOŞALTMIŞ OLCAN
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:28:28 |
|
yorumcu
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:28:28 » |
|
saolasın yazmaya çalıştık işte bişeler :.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:31:07 |
|
pl@y€r76_71
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 20:31:07 » |
|
ne biraz ı süper yazmıssın
|
|
|
|
|
|
---SEVGİMİZ GAZİ AŞKIMİZ ŞEHİTTİR BİZİM İÇİN--- ҳ̸Ҳ̸ҳ WWW.Trmizah.comҳ̸Ҳ̸ҳ BEN SENİ KALBİME 1KEZ YAZDIM ÇÜNKÜ SEN BENİM KALBİMİ DOLDURDUN 1GÜN AYRILIRSAN İŞTE O ZAMAN KALBİMİ BOŞALTMIŞ OLCAN
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 21:11:18 |
|
Jackal_Carlos
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 21:11:18 » |
|
eLine eMeğine aKlına SaaLık SüPer oLMuŞ.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 21:15:44 |
|
a boy
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 21:15:44 » |
|
ben niye yoqum  emeğine sağlık güzel olmus 
|
|
|
|
|
|
duyquLaRma esiR oLuyoRum seni qöRünce.. !
|
|
|
| 04 Mayıs 2007, Cuma, 23:23:30 |
|
ozkanalkan_35
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Mayıs 2007, Cuma, 23:23:30 » |
|
güzle olmuşş yaa 
|
|
|
|
|
|
VaTaN Mı İsTeDin Len
|
|
|
| 05 Mayıs 2007, Cumartesi, 09:31:39 |
|
yorumcu
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Mayıs 2007, Cumartesi, 09:31:39 » |
|
saolunn :. aklıma geleni yazdım işşte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2007, Cumartesi, 09:39:32 |
|
pl@y€r76_71
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Mayıs 2007, Cumartesi, 09:39:32 » |
|
ii efferim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2007, Cumartesi, 10:58:19 |
NeSiBe
Güzel Üye
Rep 10
SAYGINLIK
forumun bir tanesi
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Mayıs 2007, Cumartesi, 10:58:19 » |