TRmizah.Com > Eğlence / Mizah > Komik Fıkralar > mustafa abi
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: mustafa abi  (Okunma Sayısı 179 defa)
07 Şubat 2009, Cumartesi, 14:29:27
KoLhEti
TRM!ZAH
Site Sorumlusu

Rep 175

Konu Sayısı: 1026 Mesaj Sayısı: 10133

SAYGINLIK

IIIII a & ç IIIII

« : 07 Şubat 2009, Cumartesi, 14:29:27 »

Bir gün kahvenin birinde Mustafa Abi diye dayı bir adam varmış.Kahvede televizyon seyrederlerken televizyonda Ecevit çıkınca Mustafa Abi başlamış: -"Ben bu Ecevit'in küçüklüğünü bilirim, kerata çok yaramazdı.."falan diye söylenmiş.Herkes kıkırdıyo tabi.Mustafa Abi bakmış herkes gülüyor hadi gidelim TBMM ye demiş ve gitmişler. Ecevit TBMM den çıkınca Mustafa Abi'yi görmüş ve hemen sarılmış: -"Oooo Mustafa Abi'cim nasılsın Başbakanlık çok zor iş seni görmeye gelemiyorum, kem ,küm..." Herkes şaşkın kahveye dönmüşler.Aradan belli bir süre geçtikten sonra televizyona Demirel çıkmış ve Mustafa Abi gene başlamış: -"Ben bu Demirel'i küçüklüğünden tanırım beni çok sever sayar.."diye söyleniyormuş.Herkes demiş Ecevit'i belki tanır ama nerden tanıycak koskoca cumhurbaşkanını?Mustafa Abi demiş hadi o zaman Çankaya'ya gidiyoruz.Gitmişler.Demirel evinden çıkınca Mustafa Abi'yi görmüş.Hemen ellerine sarılmış öpmek için: -"Tam da seni görmek için geliyordum canım abim.." falan demiş.Herkes daha da şaşırmış.Kahveye geri dönmüşler.Aynı olaylar ve en sonunda TV de Bill Clinton! Mustafa Abi başlamış: -"Ben bu Bill i küçüklüğünden tanırım paçalı donlarla gezerdi.."demiş.Bu sefer ordakiler kocaman bi "OHA!" demişler ve Mustafa Abi bunları Beyaz Saray'a götürmüş.Güvenlik görevlisi sadece bir kişi girebilir demiş ve Mustafa Abi'yi içeri sokmuşler. Ama Mustafa Abi 5-6 saat çıkmamış.Tam o sırada Beyaz Saray'ın önünden Michael Jordan geçmekteymiş ve onu çağırıp demişler ki: -"Ya Maykıl Abi senin boyun uzun şu pencereden bir bak içerde kaç kişi var,kimler var bir say...." demişler ve Michael Jordan pencereden bakıp söylemiş: -"İçeride 6 kişi var, biri Mustafa Abi,diğerlerini tanımıyorum..."

Palyaçoyum ben,çıktım mı sahneye
sahtelikler dünyasının sahte insanlarına en sahte sahteliklerimi sunarım sahtece
yüzüme süründüğüm gülüşüme kanmayın
bakarsanız,derinlerde görürsünüz
gizlenmiştir
acılarım . . .
07 Şubat 2009, Cumartesi, 15:20:23
alpéér
Coşan Üye
*

Rep 60

Konu Sayısı: 165 Mesaj Sayısı: 4575

SAYGINLIK

EtLi ŞoRvA

« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2009, Cumartesi, 15:20:23 »

anlamadım  bu fıkrayı 2 defada okudum yine anlamadım :DD

07 Şubat 2009, Cumartesi, 15:30:49
KoLhEti
TRM!ZAH
Site Sorumlusu

Rep 175

Konu Sayısı: 1026 Mesaj Sayısı: 10133

SAYGINLIK

IIIII a & ç IIIII

« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2009, Cumartesi, 15:30:49 »

yanii mustafa abinin dünyada tanımadığı adam yok :DD

Palyaçoyum ben,çıktım mı sahneye
sahtelikler dünyasının sahte insanlarına en sahte sahteliklerimi sunarım sahtece
yüzüme süründüğüm gülüşüme kanmayın
bakarsanız,derinlerde görürsünüz
gizlenmiştir
acılarım . . .
18 Temmuz 2009, Cumartesi, 04:42:07
can özcan
İlgisi Artıyor
*

Rep 2

Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 67

SAYGINLIK

« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2009, Cumartesi, 04:42:07 »

:DD :DD

Madem ki hepimiz günün birinde çekip gideceğiz, o halde bunca matem bunca kahır ne için? Sizinkisi matem değil zaten, korku! Korku! Hayat demek ölümü beklemek demektir! işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakacağız, sonra da gidiyorum elveda şarkısını söyleyeceğiz... (Sadri Alışık)
25 Ağustos 2009, Salı, 05:38:38
bgenc
Mr.pİcJh
Süper Üye
*

Rep 14

Konu Sayısı: 57 Mesaj Sayısı: 766

SAYGINLIK

« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2009, Salı, 05:38:38 »

e.sağlık kuzen guzel paylasım :DD

serseri sewdimi kimse ayıramaz serseri aqladımı qimse susturamaz serseri kayboldumu kimse bulamaz Dinle güzeL kıs kimse kolay kolay serseri olmaz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: