| 27 Aralık 2009, Pazar, 15:05:44 |
. .HaЧaLPeяesT. .
Trmizahın Gülleri
Rep 11
SAYGINLIK
Vurdum ben bu dünyanın dibine !
|
 |
« : 27 Aralık 2009, Pazar, 15:05:44 » |
|
2010 yılının Mayıs ayında Norveç’te gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’nin son dakika değişikliği olmazsa Emre Aydın tarafından temsil edileceği öğrenildi. TRT yönetiminin, 15’inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü alan Emre Aydın’ı öncelikli tercih olarak belirlediği, alternatif olarak ise Murat Boz isminin gündeme geldiği ifade edildi.
VATAN YAZMIŞTI
TRT yönetiminin yarışmaya bu yıl öncelikle erkek solist gönderme kararı alması nedeniyle Emre Aydın’ın ismine ağırlık verdiği, alternatifler arasında ise Murat Boz’un yanı sıra Şebnem Ferah ile Grup Manga’nın bulunacağı öğrenildi. Aralık ayında yarışacak ismi resmen açıklayacak olan TRT, bu adaya beste yapması için bir süre tanıyacak. Sanatçı tarafından getirilen 3 beste müzik prodüktörlerinden oluşan bir komisyonun beğenisine sunulacak ve yılbaşında kamuoyuna açıklanacak.
Alıntıdır;
|
|
|
|
|
|
Bugünüm Yok, Dünü Sorsan Geçmiş, Yarına Baktım Çok Uzakta Yok, Olan Düşlerden Geriye Kalanlar Bilmem Neerde Tuzakta Üstüme Oynanacak Hangi Oyun Var Sıradaki Gelsin Gitsin. Öyle Bir Silgi Verin Bana Dünü Geçmişi Birden Her Şeyi Silsin. Dünya ne verdi ki baksana; hep acı, hep dert! [/color] чαЯαlαЯмdıЯ Cαпıмı αCıтαп " тεк kεliмεчLε " α.$.k
|
|
|
| 27 Aralık 2009, Pazar, 17:27:48 |
|
“GLBHR.....”
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2009, Pazar, 17:27:48 » |
|
bence ii bi derece yaparr nedense pek seviolar o adamı bi aralar bende dahildim...
|
|
|
|
|
|
hadi git...durma... hem de suss söyleme sakın "sen ne olacaksın" deme bana... ne olacağımı, dertlerimle baş başa kalıp hergün seni anacağımı biliyorsun...sussss... ben "güle güle" derimm... sen "hoşcakal" deme sakın sölemeee... sen söylemeee....
|
|
|
| 29 Aralık 2009, Salı, 20:16:18 |
ObsesiF
Birşeyler Var Gibi
Rep 1
SAYGINLIK
S'ummer Wine. *L.
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2009, Salı, 20:16:18 » |
|
bence eurovisiona hiç uygun bir isim değil. iyi bir derece de yapamaz gibi geliyor bana.
|
|
|
|
|
|
Ölenler dövüşerek öldüler. Güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var, güneşe akın! Güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın ! ~
|
|
|
| 07 Ocak 2010, Perşembe, 07:40:41 |
VAMPİRELLA
İlgisi Artıyor
Rep 0
SAYGINLIK
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2010, Perşembe, 07:40:41 » |
|
Bn kendisinin aşırı fanıyım.Eminim ki ii bir derece yapar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Ocak 2010, Perşembe, 07:41:19 |
. .HaЧaLPeяesT. .
Trmizahın Gülleri
Rep 11
SAYGINLIK
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2010, Perşembe, 07:41:19 » |
|
bence eurovisiona hiç uygun bir isim değil. iyi bir derece de yapamaz gibi geliyor bana.
Bence böyLe duşunmemelisin. Hadiseyi övup durdular ne oLdu .. 
Bn iyi bir derece alacağını duşunuyorum
|
|
|
|
|
|
Bugünüm Yok, Dünü Sorsan Geçmiş, Yarına Baktım Çok Uzakta Yok, Olan Düşlerden Geriye Kalanlar Bilmem Neerde Tuzakta Üstüme Oynanacak Hangi Oyun Var Sıradaki Gelsin Gitsin. Öyle Bir Silgi Verin Bana Dünü Geçmişi Birden Her Şeyi Silsin. Dünya ne verdi ki baksana; hep acı, hep dert! [/color] чαЯαlαЯмdıЯ Cαпıмı αCıтαп " тεк kεliмεчLε " α.$.k
|
|
|
| 07 Ocak 2010, Perşembe, 21:51:06 |
|
“GLBHR.....”
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2010, Perşembe, 21:51:06 » |
|
Bence böyLe duşunmemelisin. Hadiseyi övup durdular ne oLdu .. 
Bn iyi bir derece alacağını duşunuyorum hadise kötü bi derece almadı ki ayrıca hatırlatırım emre aydın de mtv den ödül almayı başardı.. =) bence bu çok ii bi derecee 
|
|
|
|
|
|
hadi git...durma... hem de suss söyleme sakın "sen ne olacaksın" deme bana... ne olacağımı, dertlerimle baş başa kalıp hergün seni anacağımı biliyorsun...sussss... ben "güle güle" derimm... sen "hoşcakal" deme sakın sölemeee... sen söylemeee....
|
|
|
| 08 Ocak 2010, Cuma, 00:02:28 |
|
BY LORDER
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2010, Cuma, 00:02:28 » |
|
sizin emreniz anca Türkiye sınırları içersinde geçerlidir.Bide dünya geneli olarak bakarsan kim napsın emreyi onlarda öyle rockcı çok bizimkisine bak  git gideceksen bekleme .d
|
|
|
|
|
|
Bizimle çalışmak isteyenler lütfen eklesin bestoftheturkishmusic@hotmail.com.Değerlendirmeye alalım.
Ayrıca site adına gönüllü upload ekibi aranıyor yakın zamanda upload ekibi kurulacaktır.(Film,oyun,program graphic bölümleri ful yenilenecektir.)
|
|
|
| 08 Ocak 2010, Cuma, 19:05:40 |
|
“GLBHR.....”
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2010, Cuma, 19:05:40 » |
|
haklısın artık bende sevmiorum ama ii bi derece bekliorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ocak 2010, Cumartesi, 18:22:34 |
. .HaЧaLPeяesT. .
Trmizahın Gülleri
Rep 11
SAYGINLIK
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Ocak 2010, Cumartesi, 18:22:34 » |
|
hadise kötü bi derece almadı ki ayrıca hatırlatırım emre aydın de mtv den ödül almayı başardı.. =) bence bu çok ii bi derecee  hayır yanlıs anladın ben kötü demedim . Ama cok övdüLer hadiseyi 1. olur feLan diye bn onu kesdetdim .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ocak 2010, Cumartesi, 21:11:48 |
|
“GLBHR.....”
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2010, Cumartesi, 21:11:48 » |
|
hayır yanlıs anladın ben kötü demedim . Ama cok övdüLer hadiseyi 1. olur feLan diye bn onu kesdetdim .
her neysee yaa bekler görürüz =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|