TRmizah.Com > Müzik > Müzik Dünyası > Müzik Haberleri (Moderatör: “GLBHR.....”) > Şebnem Ferah’ın merakla beklenen yeni albümü Benim Adım Orman.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şebnem Ferah’ın merakla beklenen yeni albümü Benim Adım Orman.  (Okunma Sayısı 43 defa)
09 Ocak 2010, Cumartesi, 19:11:14
. .HaЧaLPeяesT. .
Trmizahın Gülleri
*

Rep 11

Konu Sayısı: 76 Mesaj Sayısı: 463

SAYGINLIK

Vurdum ben bu dünyanın dibine !

« : 09 Ocak 2010, Cumartesi, 19:11:14 »

Şebnem Ferah’ın merakla beklenen yeni albümü Benim Adım Orman.
Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah’ın merakla beklenen 6. stüdyo albümü “Benim Adım Orman” Pasaj Müzik etiketi ile 16 Aralık’da müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor..

Sözleri ve müzikleri Şebnem Ferah’a ait 12 şarkının yer aldığı “Benim Adım Orman” albümü, 6 aylık stüdyo çalışması sonucunda tamamlandı. Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde, 101 Stüdyoları’nda kaydedilen albümde, Şebnem Ferah’a klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik ediyor.

Dört buçuk yıl aradan sonra yeni şarkıları ile müzikseverlerle buluşacak olan Şebnem Ferah, bu zaman zarfında “İstanbul Symphonic Project” eşliğinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserin kayıtlarını DVD ve CD seçenekleriyle yayınladı. Pasaj Müzik etiketi ile yayınlanan “10 Mart 2007 İstanbul Konseri” DVD’si, “Türkiye’nin En Çok Satan Konser DVD’si” ünvanını aldı

Bugünüm Yok, Dünü Sorsan Geçmiş, Yarına Baktım Çok Uzakta
Yok, Olan Düşlerden Geriye Kalanlar Bilmem Neerde Tuzakta
Üstüme Oynanacak Hangi Oyun Var Sıradaki Gelsin Gitsin.
Öyle Bir Silgi Verin Bana Dünü Geçmişi Birden Her Şeyi Silsin.

Dünya ne verdi ki baksana;
hep acı, hep dert!
[/color]

чαЯαlαЯмdıЯ Cαпıмı αCıтαп " тεк kεliмεчLε " α.$.k
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: